Leading Change - Elhozzuk a változást

Mi a Maxus-nál tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink korunk egyre gyorsabban változó és összetett világában olyan ügynökségre vágynak, amely képes őket ennek a változó világnak briliáns lehetőségei között elvezetni a számukra legmegfelelőbb megoldás irányába.

Hiszünk benne és egyben birtokában vagyunk a technológia és az innováció adta lehetőségeknek, melyeken keresztül új és egyben átgondolt megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek a fejlődés érdekében. Mindezt egyszerű, kreatív, hatékony és hathatós megoldásokon keresztül, kézzelfogható üzleti előnyök biztosítása mellett tesszük.

Cégünk teljes mértékben a digitális kor szülötte és az egyetlen olyan médiaügynökségi hálózat tagja, mely rendelkezik saját kreatív technológiai divízióval. Ez a Metalworks by Maxus.

Globális hálózatunk helyi ügynökségeken keresztül működik

A világ 55 piacán 70 irodával és több mint 2.700 alkalmazottal ma mi vagyunk a legdinamikusabban fejlődő médiahálózatot 2008-as indulásunk óta.


Lépj kapcsolatba Velünk! Arrow icon

Nagyszerű helyi, regionális és globális ügyfeleink vannak

Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink jellemeznek minket a legpontosabban.

Növekedésünk titka abban rejlik, hogy globális, regionális, de legfőképpen helyi szinten olyan fantasztikus ügyfelekkel dolgozhatunk együtt, akiknek alapvető szükségletük a kifinomult stratégia és az ehhez szükséges briliáns megvalósítás.

Az első tíz nemzetközi ügyfelünk közé sorolhatjuk: NBCU, Barclays, Church & Dwight, BT, Panera Bread, L’Oréal, Sberbank, UPS és Telecom Italia; lokálisan pedig a Pfizer, Media Markt Saturn, Fiat, Lurpak, CIB Bank és az Avon cégeket.


Nézd meg munkáinkat! Arrow icon